Bergon    Coletto    Camarelo   
Főoldal Elérhetőség Cégbemutató GYIK Ünnepi nyitva tartás Partnereink
AKCIÓ! Vásárlás Ingyen? ÁR!

Babakocsi

Kategóriák:
 
Termékek:
 
Figyelem! Ez a honlap Mozilla Firefox alatt jól működik, gyorsan betöltődik. Előfordulhat, hogy más böngésző alatt, lassan tölt le, illetve egyes funkciók nem megfelelően működnek. (Pl. az óriásképek funkció, stb.)
 
 További friss képek a Bergon Babaáruházról az alábbi képre kattintva 
Képek
Babakocsi 900 nm-en márka szerint Bergon Coletto Camarelo kummer Babakocsi 900 nm-en Bababolt Babaáruház travel system multifunkciós bergon q12 camarelo coletto kummer
 
  Milyen a jó babakocsi?
 
Erre a legegyszerűbben úgy lehet válaszolni, hogy: gyere el a Bergon Baba-szakáruházba és megtudod.
 
Véleményem szerint az a jó babakocsi, ami nem csak a vásárláskor okoz örömöt az olcsóbb ára miatt, hanem az a babakocsi, amelyik 2 – 3 év múlva is kényelmesen és jól használható. Ha neked ilyen babakocsira van szükséged, akkor gyere el a Bergon Babanagykerbe és az eladó segítségével, válaszd ki a számodra megfelelő babakocsit.
 
Jók vagy rosszak a lengyel babakocsik? Lehet nagyon jó is, de lehet nagyon rossz is. Például a Bergon XSPR babakocsi is Lengyelországban készül, a Bergon tervei és felügyelete alatt, ezért kiváló a minősége. 2-3 gyerek után is egyben van a babakocsi, szép állapotban van a huzatja is. Igen ám, de egy ilyen babakocsi, mózeskosárral, pelenkázó táskával, esővédővel, szúnyoghálóval, kb. 52 ezer forint. Ezért a minőségért, ez egy rendkívül kedvező ár. Habár többen lemásolták ezt a minőséget, de mivel az árát nem tudták tartósan 55 ezer forint alá vinni, ezért nem lett sikeres a magyar piacon ez a babakocsi. Bizonyos keretek között lehet olcsóbbá tenni, egy ilyen babakocsit, ilyen például a Bergon KUMMER babakocsi, ami nagyon hasonló az XSPR babakocsihoz, de csak 42 forint az ára. Ezt, egy kissé olcsóbb anyagok használatával lehet elérni, de ettől még jó a babakocsi, nincs vele probléma, jól használható. Ez alatti minőséget, a Bergon nem forgalmaz! Akinek ettől jóval gyengébb minőségű másolatra van szüksége, az bőven talál a piacon noname lengyel babakocsit, 34-35 ezer forint körüli áron, de 30 ezer körüli áron igazi bóvlit is be lehet vásárolni. Ezeket a babakocsikat is Lengyelországban gyártják, mégpedig úgy, hogy egy (vagy több) honfitársunk felcsap babakocsi kereskedőnek, kimegy Lengyelországba és azt mondja a gyártónak: csinálj olyan babakocsit ami úgy néz ki, mint a Bergon, de sokkal - sokkal  olcsóbb legyen. Nos, így készül a noname lengyel gagyi, bóvli babakocsi. Mivel ezekkel az olcsónak tűnő bóvli babakocsikkal sok a probléma, ezért a Bergon a jövőben sem kívánja ezeket forgalmazni.
 
Fontos tudni, hogy csak a babakocsi áráról még önmagában nem lehet következtetni a babakocsi minőségére!
 
BERGON GARANCIA kiterjesztés + 5 év gondoskodás!
 
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vásárlástól számított 5 éven belül, amennyiben meghibásodna a Bergon babakocsi, azt a Bergon szakszerviz meg tudja javítani. Ez nem újdonság, csak eddig ez különösebb képen nem volt hirdetve. Akinek Bergon babakocsija van, az jól tudja, hogyha valami elromlik egy 8-10 éves, 3-4 gyereket kiszolgált Bergon babakocsin, akkor azt a Bergon szerviz, ha nem is mindig azonnal, de néhány nap alatt megjavítja. Ettől függetlenül a Bergon babakocsikra 1 év jótállást, plusz 1 év Bergon garancia szolgáltatást adunk. Ez a 2 év Bergon garancia.
 
Itt hívnám fel a figyelmet, hogy az 5 év gondoskodás, babakocsi javítás csak az általunk gyártott, forgalmazott Bergon babakocsikra vonatkoznak. Mások által forgalmazott, noname lengyel babakocsit nem javítunk. Elméletileg meg tudnánk javítani, de nincs hozzá alkatrészünk, illetve a sok meghibásodás miatt eleve gazdaságtalan lenne.
 
Ha nincsen a környezetében olyan bababolt, babaáruház ahol Bergon babakocsit árulnak, akkor mindenképpen érdemes ellátogatni, a Bergon Babanagykerbe (akár 250 km távolságból is megéri) mert a Bergon babakocsi nem csak kiváló minőségű, hanem rendkívül kedvező árú babakocsi a jelenlegi piaci viszonyok közepette.
 
 
 
 
 
 
Utolsó frissítés: 2019. 02. 12. Babaszoba kiságy babaágy Bababörze Babaexpo Hírek
Akciós TermékekSzépségápolás
Szöveges tartalom linkjei
Termékek linkjei