Bergon    Coletto    Camarelo   
Főoldal Elérhetőség Cégbemutató GYIK Ünnepi nyitva tartás Partnereink
AKCIÓ! Vásárlás Ingyen? ÁR!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Nyitva: Hétfőtől - Szombatig: 10-18. Vasárnap: Zárva
 
Ha bármilyen jellegű kérdése van a termékeinkkel kapcsolatosan, akkor hívja a
06 1 306-4954, vagy a 0620/2049-168-t,
vagy látogasson el személyesen a BERGON BABAÁRUHÁZBA.
 
Hétfőtől – Péntekig: 10-18. Szombat: 10-18.
 
(Előfordulhat, hogy a vonal foglalt vagy nem veszik fel a telefont. Próbálkozzon 5 – 10 perc múlva, vagy később.)
Ezen felül Skype -n és Email -ben is tudunk értekezni, de előtte mindenképpen érdemes telefonon pontosítani.
 
 
Kérem, hogy vegye figyelembe a nyitva tartási időt!
 
Ez annyit jelent, például egy babakocsi vásárlásnál, hogy az eladás után is kb. fél óra, ameddig elmondjuk a használatát, mire kell odafigyelni, stb. Ehhez még hozzá kell adni a kiválasztásra szánt időt. Egy konkrét vásárlási szándéknál ez annyit jelent, hogy minimum 2 órával a zárás előtt el kell kezdeni a babakocsit kiválasztani.
Bergon bababolt babaszoba Bergon bababolt babaáruház baba-szakáruház babakocsi babaszoba elérhetőség cím babakocsi bolt Outlet kiságy babaágy járóka etetőszék Coletto babakocsi stb.
Ön dönt: olcsó babakocsi vagy minőségi babakocsi akció, olcsó kiságy vagy minőségi kiságy akció, babakocsi diszkont vagy minőségi outlet kiszolgálás, olcsó babakocsi ár, kiságy akció. Az Ön kényelme érdekében, minden egy helyen megtalálható, a Bergon bababolt babaáruház baba-szakáruházban.
2016-04-16 22:30:12

A BERGON BABANAGYKER MEGKÖZELÍTÉSE

A 173 és a 173E jelzésű busz végállomásától 100 méterre található az új modern üzletünk.
A Bergon Babanagyker 2009. 11. 01.-n az alábbi helyre költözött:
 
Bergon Babanagyker & Coletto Babaszakáruház + Outlet 900 nm-en
 
Cím: 1152 Budapest, XV. Szentmihályi út 171.
 
 Tel: 06 1 306-4954, 0620/2049-168.
 
 NYITVA: Hétfőtől – Péntekig: 10-18. Szombat: 10-18.
 
 
   Ha bármilyen jellegű kérdése van, akkor hívjon, és mi készségesen válaszolunk.
Előfordulhat, hogy a GPS rendszerek, térképkeresők nem pontosan jelölik meg a 171. számot. Mielőtt elindulna, írja fel a telefonszámunkat. Amennyiben nem találna meg bennünket, hívjon és mi segítünk.
 
Cím Bergon babanagyker címe 
 
Térkép beron babanagyker 
 
Térkép beron babanagyker babakocsi
 
 Közkívánatra még egy kis segítség
Bejárat a bergon áruházba
Bergon Babanagyker & Coletto Baba-szakáruház + Outlet 900 nm-en. Gyermekkocsi, babakocsi bababolt babaszoba babaúszás bababörze. Cím: 1152 Budapest, XV. Szentmihályi út 171. Tel: 06 1 306-4954, 0620/2049-168.
 
2016-04-16 22:33:38

A BERGON babakocsik tervezője és gyártója

Kedves Látogató!
 
Abban az esetben, ha sem a honlapon, sem az ügyfélszolgálaton nem találta meg a választ a kérdésére, írja meg a BERGON címére.
 
Továbbá az alábbi esetekben tudok segítséget nyújtani E-mail-ben:
 
*A BERGON BABANAGYKERBEN nem megfelelő a kiszolgálás.
 
*A szerviz nem megfelelően orvosolta a panaszát.
 
*A honlapon szereplő Partner ÜZLETEK boltjaiban nem megfelelő, a BERGON termékekkel kapcsolatos felvilágosítás, kiszolgálás, vagy az esetlege reklamációs ügyintézés.
 
*Egyéb boltokban nem megfelelő, félretájékoztató magyarázkodás, a BERGON termékekről. (Sajnos van ilyen, amikor rossz minőségű utánzatokat sóznak, BERGON babakocsiként a kellő tapasztalattal nem rendelkező vásárló nyakába, amire csak később jön rá a kárvallott.)
 
Amennyiben levelet ír, kérem, hogy minél részletesebben írja le az adott szituációt. Hol, mi, mikor, hogyan történt, cím, dátum, szereplők, stb. Amennyiben teheti, telefonos elérhetőséget is adjon meg.
 
A levél tárgya: Elmondom
 
 
Akár panaszos, akár köszönőlevelet ír, mindenképpen írja be a Tárgy: rovatba az "Elmondom" szót (idéző jel nélkül, úgy ahogy látja, az első betű nagy a többi kicsi). Ellenkező esetben nem érkezik meg a levél. Amennyiben nem kap választ, az azt jelenti, hogy az ügyfélszolgálaton egyszerűbben meg lehet oldani az ügyet.       
 
 
Tehát, NEM IDE TARTOZIK, a mennyibe kerül, elromlott, lehet-e javítani, van-e kerék, stb.
 
 
 
2011-07-20 21:53:37

A honlap üzemeltetője:

 
A honlap üzemeltetője magánszemély, aki a fogyasztó társainak szeretné felhívni a figyelmét arra, hogy igenis lehet jó minőségű babakocsit vásárolni reális áron. A honlap üzemeltetője a Bergon babakocsik tervezésével, illetve a babakocsik gyártástechnológiájával foglalkozik. Ez a honlap nem Webáruház, és nem folytat kereskedelmi tevékenységet! Kereskedelmi tevékenységet a honlapon szereplő üzletek folytatnak, ezért az árakkal, vásárlással, kapcsolatosan az Önnek szimpatikus üzlethez fordulhat!
 
A honlap eredetileg a Bergon babakocsik bemutatására jött létre. Természetesen a Bergon babakocsit forgalmazó üzletek, más babatermékeket is forgalmaznak, így ezek is felkerültek a honlapra. Eredetileg a honlapon nem voltak árak, de a fogyasztó társaim kérésére, a termékek mellé tájékoztató jelleggel felkerültek az árak. (A gyengébbek kedvéért: a tájékoztató jellegű ár azt jelenti, hogy lehet magasabb, illetve alacsonyabb a kép mellett szereplő ár, és ez üzletenként egyedileg változhat is.)
 
Kérem vegye figyelembe, hogy a honlap nem egy kereskedelmi Webáruház, ezért előfordulhat, hogy a honlapon szereplő termékek némelyikét már nem tudja megvásárolni vagy már nem azon az áron amelyiken a honlapon szerepel.
 
További tájékoztatás a vásárlás és az ár menüpont alatt található!
 
.
 
 
 
2013-11-27 16:31:37
Utolsó frissítés: 2019. 04. 23. Babaszoba kiságy babaágy Bababörze Babaexpo Hírek
Akciós TermékekSzépségápolás
Szöveges tartalom linkjei
Termékek linkjei