Bergon    Coletto    Camarelo   
Főoldal Elérhetőség Cégbemutató GYIK Ünnepi nyitva tartás Partnereink
AKCIÓ! Vásárlás Ingyen? ÁR!

Fogyasztói Tájékoztató

Az alábbi tájékoztató jellegű információk, kizárólag a fogyasztók megtévesztésének elkerülése érdekében kerültek fel a honlapra.
 
A honlapon szereplő árak csak irányárak, konkrét árakat mindig a vásárlás helyén a vásárlás alkalmával tudunk közölni. A honlapon szereplő ajánlatok csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek konkrét ajánlattételnek! Ez az árakra, akciókra, ajándékokra és mindenre vonatkozik!
 
 
Jogi @
 
A mai gyorsan rohanó világban, minden folyamatosan változik, így az üzletekben a termékek, azok árai, az akciók a feltételek, és ide tartozik minden, ami változó. A honlap szerkesztőjétől viszont nem várható el, hogy minden adatot 100% -ban percre pontosan frissítsen. Ezért bármikor előfordulhat, hogy a honlapon szereplő egyes adatok (ide érte mindent) már nem érvényesek, és az üzletben frissen kapott információ már mást tartalmaz. Ezért ezzel kapcsolatban sem a honlap szerkesztője, sem a honlapon szereplő üzletek semmilyen jogi felelősséget nem vállal. Amennyiben ez Önnek nem felel meg, abban az esetben kérem, hogy a honlapon szereplő össze adatot, információt tekintse tárgytalannak (kivéve ezen Fogyasztói Tájékoztatót). A legfrissebb adatokért, információkért hívja fel telefonon, vagy látogassa meg személyesen a megfelelő üzletet.
 
Ez a honlap a figyelem felkeltése céljából jött létre. A honlapon szereplő adatok, (ide értve az árakat, akciókat, kedvezményeket, ajándékokat, stb.) csak tájékoztató jellegűek, a pontos részleteket mindig a vásárlás helyén kell megbeszélni! Természetesen a vásárlás előtt, lehet hivatkozni a honlapon látott és értelmezett felhívásokra, adatokra melynek értelmezését a vásárlás előtt kell tisztázni, és ennek a függvényében dönteni a vásárlásról. Amennyiben a honlapon szereplő valamelyik terméket konkrétan meg szeretné vásárolni, akkor előtte hívja fel a vásárlás helyét, és pontosítsa, hogy van-e készleten az óhajtott termék, milyen felszereltséggel és mennyibe kerül.
 
A honlap tulajdonosa magánszemély, és megpróbál segítséget nyújtani a kismamáknak, anyukáknak, apukáknak a babatermékek piacán. A honlap fő szponzora a BERGON és a J.P.B. 2000 kft. Ezért teljesen természetes, hogy a BERGON BABANAGYKER és a Partner Üzletek által forgalmazott több ezer termék, cikk kerül előtérbe. Fontos Tudnivaló: ez a honlap, csak tájékoztató jellegű segítséget nyújt, ide értve az árakat és az akciókat is! A pontos részleteket, árakat mindig a vásárlás helyén kell megbeszélni, és az a mérvadó.
 
Figyelem! A honlapon szereplő figyelemfelkeltő, vagy a vásárlást megkönnyítő adatok értelmezéséért NEM tartoznak felelősségre a honlapon szereplő cégek, valamint üzletek! Ha valami nem egyértelmű, az azért lehetséges, mert a figyelem felkeltésnek (akció) nem célja, a minden apró részletre kiterjedő magyarázat! A pontos részletekért, és a teljes körű tájékoztatásért keresse fel az üzletet, és az ott megadott adatok után döntsön a vásárlásról!

Ez a honlap a figyelem felkeltése céljából készült!
 
Nem célunk a fogyasztók megtévesztése a honlapon szereplő ajánlatokkal, ezért a félreértések elkerülése végett, az alábbi fontos figyelmeztetéseket legyen szíves figyelembe venni!
 
Kérem, hogy a honlapot egy egésznek tekintse, ideértve a fogyasztói tájékoztatót is.
 
Amennyiben a honlapunkat vásárlás céljából kereste fel, kérem, hogy az alábbi, további fontos figyelmeztetéseket legyen szíves figyelembe venni!
 
A honlapon szereplő ajánlatok csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek konkrét ajánlattételnek! Ez az árakra, akciókra és mindenre vonatkozik!
 
A cégek, üzletek álláspontja:
 
Konkrét ajánlattételt, csak az üzletben adunk. Ha az ajánlatunk nem egyezik a honlapon szereplő ajánlattal, abban az esetben, de kizárólag csak a vásárlás előtt, ezt a tényt lehet jelezni az üzletben, melyet a honlap megtekintése után közös megegyezéssel módosítani lehet.
 
Utólagos reklamációt, ezzel kapcsolatban nem áll az üzlet módjában elfogadni!
 
Konkrétan: ha a honlapon szereplő ajánlat azt tartalmazza, hogy X termékhez adunk Y ajándékot, akkor ez azt jelenti, hogy Ön látta a hirdetést, és ha bejön az üzletbe, akkor biztos, hogy fogja kérni az X termék megvásárlásakor az Y ajándékot. Fontos tudni, hogy X termék megvásárlásakor nem jár automatikusan Y ajándék. Csak annak a vásárlónak (értelemszerűen) jár az ajándék, aki a vásárlás előtt meglátogatta a honlapot. Ha viszont vásárlás után látogatta meg a honlapot, akkor ebben az esetben már nem jár az Y ajándék. Jó tanács: legközelebb a vásárlás előtt látogassa meg a honlapot és tájékozódjon az aktuális kedvezményekről, árakról.
 
Amennyiben az Ön számára félreértelmezhető vagy félretájékoztatásnak vélt tartalommal találkozik a honlapon, kérem, jelezze az elérhetőségen megadott telefonszámokon. Amennyiben itt nem kapott megnyugtató választ, abban az esetben, írásban kérjük az észrevételét, melyre írásban fogunk válaszolni.
 
A honlap és az azon szereplő adatok kifejezetten a figyelem felkeltése céljából készült!
 
A honlapon szereplő ajánlatok, kifejezetten csak tájékoztató jellegűek, az aktuális pontos részleteket, árakat, személyesen az üzletben, az aznapi vásárlás alkalmával tudjuk közölni!
 
A telefonon adott felvilágosítás, az aktuális napi ajánlat, amely nem biztos, hogy másnap is érvényes.
 
Utolsó frissítés: 2019. 02. 12. Babaszoba kiságy babaágy Bababörze Babaexpo Hírek
Akciós TermékekSzépségápolás
Szöveges tartalom linkjei
Termékek linkjei