Bergon    Coletto    Camarelo   
Főoldal Elérhetőség Cégbemutató GYIK Ünnepi nyitva tartás Partnereink
AKCIÓ! Vásárlás Ingyen? ÁR!

GARANCIÁLIS FELTÉTELEKTermék neve: GARANCIÁLIS FELTÉTELEK
A honlapon szereplő árak, csak tájékoztató jellegűek! A pontos részletekről és árakról a vásárlás helyén tájékozódhat.


 
Az alábbi ábrán látható a 4BABY márkajelű termékek forgalmazási rendszere. Erre azért van szükség, hogy az eladás után is biztosítva legyen a termék garanciális ügyeinek intézése, illetve a garancián túli alkatrészellátás országos szinten. Ennek érdekében a 4BABY képviseleteket hoz létre egy-egy országban, melyen keresztül az adott ország kiskereskedői forgalmazzák a terméket. Jelen esetben Magyarországon a képviseletet és a szervizt a Bergon Babanagyker látja el.
 
A probléma ott kezdődik, amikor valakinek elromlik a babakocsija, és híre, hamva sincsen annak a kereskedőnek, ahol a babakocsit vásárolta. Az ügyes vásárló meg is találja a 4BABY –t, mint gyártót, ahol azt a választ kapja, hogy Magyarországon a javítást a Bergon Babanagyker intézi. Igen ám, de ha a babakocsit az ábrán látható módon egy (már megint) eltűnt szürkeimportőrtől vette, akkor a javítás az ábrán látható XY nagykereskedéshez tartozik. Ebből is látszik, hogy vásárlás előtt érdemes tisztázni, hogy az esetleges jótállási és azon túli javításokat ki fogja végezni, mert Bergon Babanagyker, mint hivatalos importőr, csak az általa hivatalosan forgalmazott 4BABY termékek javítását vállalja.
 
Azt azért elárulom, hogy a szürkeimportőr kiskereskedő teljesen tudatában van annak amit csinál, ugyanis Ő is felvette a kapcsolatot a 4BABY-vel, ahol azt a választ kapta: Magyarországon a Bergon Babanagykerben tud vásárolni! Ezután jön a firnyákos gondolat, hogy hogyan lehetne ezt megkerülni, és olcsóbban adni a terméket? Meg is kerülik, esetenként olcsóbban is adják a termékeket, de az ilyen szürkeimportőrtől vásárlók egyre több panaszaiból az derül ki, hogy később sehol nem akarják megjavítani az így vásárolt babakocsit, terméket.
 
Ezúton hívom fel a figyelmet, hogy amennyiben Ön az ábrán látható módon egy szürkeimportőrtől vásárolta a 4BABY terméket, abban az esetben a Bergon Babanagyker nem tud segítséget nyújtani, ebben az ügyben kérem, hogy ne is telefonáljanak. Tessék a terméket oda vinni ahol vásárolta.
 
Kérem, hogy a vásárlás előtt gondolja meg, hogy hol és mit vásárol, mert a Bergon szerviz csak a saját maga által forgalmazott termékeket tudja a későbbiekben megjavítani, ugyanis csak ezekhez a termékekhez van pótalkatrész.
 
4baby
 
 
 
 

Megrendelés:
   
Név*:
E-mail cím*:
Szállítási cím*:
Számlázási név:
Számlázási cím:
Telefonszám*:
 
Loading...
Újat!
A használati feltételeket ismerem, és elfogadom!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További megyjegyzések:
 
Utolsó frissítés: 2019. 04. 23. Babaszoba kiságy babaágy Bababörze Babaexpo Hírek
Akciós TermékekSzépségápolás
Szöveges tartalom linkjei
Termékek linkjei