Bergon    Coletto    Camarelo   
Főoldal Elérhetőség Cégbemutató GYIK Ünnepi nyitva tartás Partnereink
AKCIÓ! Vásárlás Ingyen? ÁR!

Vásárlással és házhozszállítással kapcsolatos információ

 
A legjobb ár, csak rád vár a Bergonnál! Ez így igaz, a legkedvezőbb áron személyesen tud vásárolni, de kérésére minden termékünket házhoz is szállítjuk.
 
Házhoz szállítási akció 2018. 01. 23. –tól visszavonásig.
 
10.000 Ft alatti vásárlás esetén 999 Ft.
10.000 és 20.000 Ft. közötti vásárlás esetén 499 Ft.
20.000 Ft. felett 0 Ft, azaz a szállítási díj benne van a termék árában.
 
A szállítási kedvezmények átutalás esetén érvényesek, maximum 20 kg./csomag.
Utánvétel esetén + 999 Ft./csomag + 150 Ft / minden megkezdett 10 ezer forint után.
 
A házhozszállítást minden esetben a fogyasztó kérése alapján teljesítjük.
 
Jelenleg a kártyaleolvasó nem működik, csak készpénzzel tud fizetni!
 
Minden termékünk megvásárolható házhozszállítással is.
A házhozszállítást a BERGON BABANAGYKERBEN lehet megrendelni:
 
1. Telefonon keresztül:06 1 306-4954, 0620/2049-168. Itt minden szükséges információt meg tud beszélni a termék gyors, pontos és szakszerű kiszállításával kapcsolatosan. A honlapon való megrendelés, a telefonon megbeszéltek alapján, csak megerősítésre szolgál.
 
 
2. Személyesen: (néhány példa a megrendelésre)
Az eredeti terv szerint egy Bergon babakocsit szeretett volna vásárolni, de a kedvező árakat meglátva, megtetszett egy kiságy és még sok minden. Igen ám, de a hazaúton már a kiságy nem fér be az autóba, vagy nagyon körülményes lenne tömegközlekedési eszközön elszállítani a sok megvásárolt terméket. Egyedi megrendelés, például a baldachin szettre két hímzést szeretne, és nem piros, hanem mondjuk zöld színben. Egyszóval, minden esetben meg tudjuk oldani a termék házhozszállítását.
 
 
Fontos tudnivaló!
 
1. A termék megrendelése nem minősül vásárlásnak!
2. A vásárlás a pénzügyi tranzakció (fizetés) alkalmával jön létre!
3. Minden termékünk, személyesen is megvásárolható, ezért a házhozszállítás nem minősül sem Internetes, sem távvásárlásnak! A félreértések elkerülése végett: Ön vásárol egy terméket, mi pedig az Ön kérésére, az Ön által megadott címre kiszállítjuk a terméket a megbeszéltek szerint.
4. A jótállást, szavatosságot, (garanciát), minden esetben, a törvényben meghatározott módon biztosítjuk. A jótállás a fogyasztó törvényben előírt jogait nem érinti, melyet a jótállási jegy meglétével érvényesíthet. 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 4.§ (1) (2) alapján. A szavatosságra, jótállásra vonatkozó hatályos jogszabályok: 151/2003 (IX.22) Korm. rendelet, 19/2014. (IV.29.) NGM rendelet, 2013.V. tv. (új Ptk.), 97/2014. (III 25), 45/2014. (II 26). Jogvita esetén az illetékes Bírósághoz fordulhat a fogyasztó, vagy a jegyzőhöz ill. a megyei / fővárosi kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető testület eljárását is kezdeményezheti.
5. Reklamáció esetén, a jótállási jegyen leírtak alapján kell eljárni. Amennyiben, valamilyen oknál fogva ez nem lehetséges, akkor a vásárlás helyén lehet bejelenteni a reklamációt, személyesen, illetve telefonon. (A gyors rendezés érdekében, érdemes telefonon bejelenteni.)
 
Szállítási költséggel kapcsolatos információ:
 
A legpraktikusabb megoldás, ha rózsaszín csekken feladja a megbeszélt összeget, ami tartalmazza a termék árát a házhoz szállítási költséggel együtt. Cím: J.P.B. 2000 Kft. 1152 Budapest, Szentmihályi út 171. Amennyiben az adott termék szállítási díja kedvezményesnek vagy ingyenesnek van hirdetve, csak ezzel a szállítási megoldással érvényes!
 
Az utánvétel egy kicsit lassabb, és jóval költségesebb megoldás, de egyedi megbeszélés után ezt a megoldást is választhatja. Alapesetben kb. 3 - 5 ezer forinttal több, és a szállítási kedvezmények sem vehetőek igénybe. Amennyiben az adott termék szállítási díja kedvezményesnek vagy ingyenesnek van hirdetve, csak előrefizetéssel érvényes!
 
 Figyelem: 2013 júniustól kb. +0% -ot emelt a DPD a szállítási költségeken!
DPD csomagszállítás 2013.06. hónaptól
 
 
 
 
Előrefizetéssel
 
 
2500
Csomagsúly
Szállítási díj db/Ft
 
Utánvét összege
Utánvét díj Ft bruttó
0,1 - 3 kg
1600
 
1 – 25,000 Ft-ig
2725
3,1 - 5 kg
1900
 
25,001 – 50,000 Ft-ig
3000
5,1 - 10 kg
2000
 
50,001 – 100,000 Ft-ig
3500
10,1 – 15 kg
2200
 
100,001 – 300,000 Ft-ig
4300
15,1 - 20 kg
2400
 
300,001 – 500,000 Ft-ig
6200
20,1 - 25 kg
2800
 
rózsaszín csekken előreutalva
0
25,1 - 31 kg
3300
 
Utánvétel
 
32 - 50 kg
5500
 
Az előre fizetés összegét hozzá kell adni az utánvét díjjához
 
Segítség a bizalmatlanság megszűntetéséhez
 
Többször előfordult már, hogy a rózsaszín csekken előre feladott ár megfelelt volna, de a bizalom hiányára hivatkozva nem merték feladni a pénzt. (hátha becsapjuk és nem kapja meg az árut) Nos az hogy valakit becsapnak, az sajnos a mai világban előfordulhat, de talán egy 1994 óta működő, valóságos árukészlettel rendelkező vállalkozásnál kisebb a kockázat, de ha ez nem győzte meg jöjjön el személyesen, vagy fogadja el, hogy az utánvétel egy kis többlet költséggel jár az előrefizetéssel vagy a helyszíni vásárlással szemben.
Megjegyzem, hogy az utánvételnél sem biztos, hogy azt kapja, amit rendelt, a garanciát nem tudja hol érvényesíteni, eltűnhet a cég, stb. Tehát nem az a fő lényeg, hogy előre fizet, vagy utánvét, hanem az, hogy kitől vásárol. Példának okáért, ha a Bergon babaáruháztól vásárol, és ha esetleg a termék gyári hibás lenne, és azt sem kijavítani sem kicserélni nem tudnánk a törvényben meghatározott módon, akkor természetesen visszafizetnénk a vételárat.
 
Indoklás:
Mi nem egy Webáruház vagyunk, ahol mindent ígérgetnek, aztán vagy sikerül teljesíteni, vagy nem, a későbbi jótállási és esetleges javítási hiányosságokról nem is beszélve.
 
Ez egy valóságos bababolt babaáruház, ahol közel 200 kiállított babakocsi, 150 kiállított babahordozó, autós biztonsági ülés továbbá 1000 babatermék, amit a helyszínen (készpénzzel fizetve) azonnal meg tud vásárolni, valós garanciával. Ezért a fizetendő vételár ehhez van igazítva.
 
Megjegyzés: a honlapon a termékeknek csak a töredéke szerepel, de olyan is előfordulhat, hogy valamely termék elfogyott és ideiglenesen nem kapható, de hamarosan várható az újabb szállítmány érkezése, ezért még nincsen törölve.
 
 
 
 
2018-02-11 00:51:08

Fogyasztói Tájékoztató

Az alábbi tájékoztató jellegű információk, kizárólag a fogyasztók megtévesztésének elkerülése érdekében kerültek fel a honlapra.
 
A honlapon szereplő árak csak irányárak, konkrét árakat mindig a vásárlás helyén a vásárlás alkalmával tudunk közölni. A honlapon szereplő ajánlatok csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek konkrét ajánlattételnek! Ez az árakra, akciókra, ajándékokra és mindenre vonatkozik!
 
 
Jogi @
 
A mai gyorsan rohanó világban, minden folyamatosan változik, így az üzletekben a termékek, azok árai, az akciók a feltételek, és ide tartozik minden, ami változó. A honlap szerkesztőjétől viszont nem várható el, hogy minden adatot 100% -ban percre pontosan frissítsen. Ezért bármikor előfordulhat, hogy a honlapon szereplő egyes adatok (ide érte mindent) már nem érvényesek, és az üzletben frissen kapott információ már mást tartalmaz. Ezért ezzel kapcsolatban sem a honlap szerkesztője, sem a honlapon szereplő üzletek semmilyen jogi felelősséget nem vállal. Amennyiben ez Önnek nem felel meg, abban az esetben kérem, hogy a honlapon szereplő össze adatot, információt tekintse tárgytalannak (kivéve ezen Fogyasztói Tájékoztatót). A legfrissebb adatokért, információkért hívja fel telefonon, vagy látogassa meg személyesen a megfelelő üzletet.
 
Ez a honlap a figyelem felkeltése céljából jött létre. A honlapon szereplő adatok, (ide értve az árakat, akciókat, kedvezményeket, ajándékokat, stb.) csak tájékoztató jellegűek, a pontos részleteket mindig a vásárlás helyén kell megbeszélni! Természetesen a vásárlás előtt, lehet hivatkozni a honlapon látott és értelmezett felhívásokra, adatokra melynek értelmezését a vásárlás előtt kell tisztázni, és ennek a függvényében dönteni a vásárlásról. Amennyiben a honlapon szereplő valamelyik terméket konkrétan meg szeretné vásárolni, akkor előtte hívja fel a vásárlás helyét, és pontosítsa, hogy van-e készleten az óhajtott termék, milyen felszereltséggel és mennyibe kerül.
 
A honlap tulajdonosa magánszemély, és megpróbál segítséget nyújtani a kismamáknak, anyukáknak, apukáknak a babatermékek piacán. A honlap fő szponzora a BERGON és a J.P.B. 2000 kft. Ezért teljesen természetes, hogy a BERGON BABANAGYKER és a Partner Üzletek által forgalmazott több ezer termék, cikk kerül előtérbe. Fontos Tudnivaló: ez a honlap, csak tájékoztató jellegű segítséget nyújt, ide értve az árakat és az akciókat is! A pontos részleteket, árakat mindig a vásárlás helyén kell megbeszélni, és az a mérvadó.
 
Figyelem! A honlapon szereplő figyelemfelkeltő, vagy a vásárlást megkönnyítő adatok értelmezéséért NEM tartoznak felelősségre a honlapon szereplő cégek, valamint üzletek! Ha valami nem egyértelmű, az azért lehetséges, mert a figyelem felkeltésnek (akció) nem célja, a minden apró részletre kiterjedő magyarázat! A pontos részletekért, és a teljes körű tájékoztatásért keresse fel az üzletet, és az ott megadott adatok után döntsön a vásárlásról!

Ez a honlap a figyelem felkeltése céljából készült!
 
Nem célunk a fogyasztók megtévesztése a honlapon szereplő ajánlatokkal, ezért a félreértések elkerülése végett, az alábbi fontos figyelmeztetéseket legyen szíves figyelembe venni!
 
Kérem, hogy a honlapot egy egésznek tekintse, ideértve a fogyasztói tájékoztatót is.
 
Amennyiben a honlapunkat vásárlás céljából kereste fel, kérem, hogy az alábbi, további fontos figyelmeztetéseket legyen szíves figyelembe venni!
 
A honlapon szereplő ajánlatok csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek konkrét ajánlattételnek! Ez az árakra, akciókra és mindenre vonatkozik!
 
A cégek, üzletek álláspontja:
 
Konkrét ajánlattételt, csak az üzletben adunk. Ha az ajánlatunk nem egyezik a honlapon szereplő ajánlattal, abban az esetben, de kizárólag csak a vásárlás előtt, ezt a tényt lehet jelezni az üzletben, melyet a honlap megtekintése után közös megegyezéssel módosítani lehet.
 
Utólagos reklamációt, ezzel kapcsolatban nem áll az üzlet módjában elfogadni!
 
Konkrétan: ha a honlapon szereplő ajánlat azt tartalmazza, hogy X termékhez adunk Y ajándékot, akkor ez azt jelenti, hogy Ön látta a hirdetést, és ha bejön az üzletbe, akkor biztos, hogy fogja kérni az X termék megvásárlásakor az Y ajándékot. Fontos tudni, hogy X termék megvásárlásakor nem jár automatikusan Y ajándék. Csak annak a vásárlónak (értelemszerűen) jár az ajándék, aki a vásárlás előtt meglátogatta a honlapot. Ha viszont vásárlás után látogatta meg a honlapot, akkor ebben az esetben már nem jár az Y ajándék. Jó tanács: legközelebb a vásárlás előtt látogassa meg a honlapot és tájékozódjon az aktuális kedvezményekről, árakról.
 
Amennyiben az Ön számára félreértelmezhető vagy félretájékoztatásnak vélt tartalommal találkozik a honlapon, kérem, jelezze az elérhetőségen megadott telefonszámokon. Amennyiben itt nem kapott megnyugtató választ, abban az esetben, írásban kérjük az észrevételét, melyre írásban fogunk válaszolni.
 
A honlap és az azon szereplő adatok kifejezetten a figyelem felkeltése céljából készült!
 
A honlapon szereplő ajánlatok, kifejezetten csak tájékoztató jellegűek, az aktuális pontos részleteket, árakat, személyesen az üzletben, az aznapi vásárlás alkalmával tudjuk közölni!
 
A telefonon adott felvilágosítás, az aktuális napi ajánlat, amely nem biztos, hogy másnap is érvényes.
 
2011-07-20 21:55:09
Utolsó frissítés: 2019. 04. 23. Babaszoba kiságy babaágy Bababörze Babaexpo Hírek
Akciós TermékekSzépségápolás
Szöveges tartalom linkjei
Termékek linkjei