Lionelo Natt sport babakocsi

A termék jelenleg nincs raktáron!
Várható szállítás: Jelenleg elfogyott

Lionelo Natt sport babakocsi

Márka: Lionelo, Cikkszám: 5902581657718-magnolia-kifuto-
44 990 Ft.

Lionelo Natt sport babakocsi:

  • Újszülött kortól 48 hónapos korig (maximum 22 kg-ig!)
  • XXL méretű kupolával
  • Stabil EVA habból készült kerekekkel
  • Háttámlája fokozatmentesen állítható teljes vízszintig
  • Lábtartója állítható
  • Fényvisszaverő elemekkel ellátva
  • Könnyedén, egy mozdulattal kompakt méretre csukható
  • Tágas bevásárló kosár (maximum 2 kg-ig terhelhető!)
  • A babakocsihoz tartozék a szúnyogháló, amely a lábtartó alatt zsebben található
  • 5 pontos párnázott belső biztonsági övek
  • Kerekek mérete: Elől: 7 hüvelyk(~17,8 cm); Hátul: 9 hüvelyk(~22,9 cm)
  • Első kerekei bolygósíthatóak vagy fixálhatóak
  • Huzata: Poliészter, melange szövet
  • Összsúlya: 8,8 kg
  • Tanusítvány: Intertek, EN1888-2:2018

!! A Lionelo NATT babakocsi NEM alkalmas futásra vagy korcsolyázásra!!

Minden Lionelo termék szigorú és részletes teszten megy keresztül. A babakocsi többlépcsős ellenőrzésen esett át - számos belső ellenőrzést és tesztet is átment egy független tanúsító laboratóriumban - az Intertek-ben. Teljes megfelelés az EN 1888-2: 2018 európai biztonsági szabványnak.

Babakocsi minden babának

Széles súlytartomány

A Natt babakocsi, ellentétben a legtöbb versengő termékkel, legfeljebb 22 kg súlyú gyermekek számára készült. Ennek köszönhetően a Natt nagyobb gyermekek számára is kényelmes lesz - 4 éves korig.

Teljesen állítható

A háttámla üléstől fekvő helyzetbe állításának és a lábtartó beállításának köszönhetően a Natt babakocsi minden helyzetben kényelmes lesz - amikor a kisgyermek kíváncsian tekint a környező világra, és amikor csendes, regeneráló alvásra vágyik a friss levegőn. A háttámla vízszintes elhelyezésének lehetősége alkalmassá teszi a Natt-ot a gyermekek számára az élet első napjaitól kezdve. A háttámla beállítása gördülékeny és fokozatmentes - anélkül, hogy felébresztené a gyermeket.

XXL kupola

A Natt babakocsi fülkéje nagyobb és hosszabb, mint más babakocsikban, ennek köszönhetően nemcsak jobban védi a babát a szél, az eső és a nap ellen, hanem több helyet is biztosít számára. Az átlátszó ablak segítségével a szülő bármikor ellenőrizheti, hogy a babának hiányzik-e valami - az ablakot kényelmes mágnessel csukják be.

Tágas ülés

A nagy, 35 cm széles és 45 cm magas ülésnek köszönhetően a babakocsi kényelmes lesz minden testtípusú gyermek számára.

Kényelem minden körülmények között

Karbantartás nélküli kerekek

A baba kényelme nem függhet a tereptől. A 9 "(hátsó) és 7" (elöl) átmérőjű kerekek EVA habból készülnek, ami nagyon könnyűvé és mozgékonnyá teszi őket. A kerekek teljesen karbantartásmentesek - nem igényelnek nehézkes szivattyúzást, és nem áll fenn a defektek veszélye.

Szellőzés

A fejtámlán egy szellős háló található, amely a külső anyag feltekerése után (mágnessel lezárva) kiváló légkeringést biztosít melegebb napokon. Ezenkívül a netnek köszönhetően a szülő vezetés közben folyamatosan figyelheti a babát, és ellenőrizheti, hogy a babának hiányzik-e valami.

Vezetésvezérlés

A kerekek egylábú fékkel vannak felszerelve a biztonság érdekében és opcionális első kerékzárral.

5 pontos hám

A tartós övek biztonságot nyújtanak vezetés közben. További párnák megakadályozzák a baba érzékeny bőrének kopását. Az öveket fényvisszaverő elemekkel is ellátták.

Nagyobb láthatóság

A lombkoronára és a csíkokra fényvisszaverő elemeket helyeztek el, amelyeknek köszönhetően a babakocsi nagyobb távolságból is jobban látható - különösen sötétedés után.

Puha fejpánt

A baba kényelme érdekében a fejpántot cipzáras szövet borítja, habos, puha töltelékkel. Biztosítja további védelmet kiesés ellen a babakocsi. A lökhárító mindkét oldalról kinyitható, amikor egy gyereket a tolószékről helyeznek el vagy vesznek ki róla. A fejpánt anyaga rendkívül könnyen tisztítható - könnyen eltávolítható.

A fogantyú öko bőrrel van borítva

A fogantyú kiváló minőségű ökobőrrel van borítva, amely nem csak nagyszerűen néz ki, hanem jelentősen javítja a vezetés kényelmét is.

Tartós anyag

A kárpitban használt melange szövésű szövet nagyon ellenáll a kopásnak és a nyújtásnak, ugyanakkor barátságos a kis utazó bőrével szemben. Ezt az anyagot nagyon könnyű tisztán tartani.

Erős és könnyű felépítés

A váz kiváló minőségű fémekből készül, ennek köszönhetően hosszú távú használat során sem deformálódik. Ez lehetővé teszi a gyermekek biztonságos használatát, amíg el nem érik a 48 hónapot vagy 22 kg-ot.

Egy nagy kosár

Egy tágas kosárban elférnek az összes szükséges ápolási kellék és a baba kedvenc játékszerei. Vásárláshoz is tökéletes.

Praktikus zseb

A babakocsi hátulján található zseb kiválóan alkalmas praktikus tárgyak - apró játékok, pénztárca vagy szülő okostelefonjának - tárolására.

Szúnyogháló

A szúnyogháló rugalmas szövetből készült, szellős hálóból készül. Nagyon könnyen telepíthető, szorosan illeszkedik a babakocsihoz, biztosítva a védelmet a szúnyogok és más hívatlan vendégek ellen. A szúnyogháló a babakocsi lábtartójában egy speciális zsebben van elrejtve, amely cipzárral ellátott, így mindig kéznél van.

Összecsukható konstrukció

A Natt babakocsit egyszerű összecsukható rendszerrel látták el, hogy kompakt legyen, így nem sok helyet foglal el, ha nem használják. Az egész folyamat néhány másodpercet vesz igénybe, és egy mozdulattal elvégezhető.

ÚJSZÜLÖTT KORTÓL EGÉSZEN AZ ELSŐ LÉPÉSEKIG
KÍNÁLJUK TÖBB MINŐSÉGI MÁRKA TERMÉKEIT,
MINDEN KATEGÓRIÁBAN
MEGNÉZEM

Kiemelt termékek

Bergon M12 Camarelo Sevilla 3in1 Babakocsi - 2 szín

194 999Ft.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk