Babakocsi javítás szerviz

Szerviz, babakocsi javítás és szolgáltatás

1152 Budapest XV. kerület

Szentmihályi út 171.

Tel: 061 306-4954, 0620/2049-168.

 

Babakocsi, babatermék javítás, alkatrész, szerviz, egyéb kérdések email címe: jpb2000ricsi@gmail.com (kérem, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg)

 

A BERGON babakocsik javítása, jótállással, ill. a BERGON babakocsira garancia kiterjesztés + 5 év gondoskodás, szolgáltatásával kapcsolatos ügyintézések.

A Bergon babakocsikat 2001-től a Camarelo babakocsi gyár gyártja a Bergon tervezése és megrendelése alapján. Ezért a Cseh – Szlovák, Ukrán, stb. piacra gyártott Camarelo babakocsik alkatrészei, részben vagy egészben eltérnek a Bergon által Magyarországon forgalmazott - Camarelo babakocsi gyár által gyártott - babakocsiktól. Ennek akkor van jelentősége, amikor alkatrész kellene a Cseh – Szlovák, Ukrán, stb. változathoz, ugyanis az nem kompatibilis a magyarországi babakocsikkal. Ha ilyen babakocsit vett, akkor alkatrész igényért, segítségért forduljon annak az ország kereskedőihez, amelyikbe a Camarelo babakocsi gyár a babakocsit gyártotta. Amennyiben boltban vagy Webáruházban vásárol, figyeljen oda, mert ha nem a Bergon által forgalmazott Camarelo babakocsit veszi meg és gondja akad, akkor mi nem tudunk segíteni!

4Baby babakocsi gyár által forgalmazott babakocsik javítása, és a babatermékek javításának feltételei:
A 4Baby termékek hivatalos forgalmazója Magyarországon a Bergon Babanagyker. Amennyiben a J.P.B. 2000 kft. forgalmazásában vette a babakocsit, babaterméket, úgy a Bergon babanagyker az illetékes.

Fontos: a babakocsi javítás elengedhetetlen kelléke, az alkatrész, ezért csak a mi általunk forgalmazott babakocsik javítását vállaljuk. A jelenlegi magas javítási költségek mellett figyelemmel kell lenni arra, hogy a babakocsi javítási költsége ne haladja meg a babakocsi értékét. Ha a sérülés mértéke ezt túllépi, akkor a babakocsi javítás előtt erre figyelmeztetjük a megrendelőt.

A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést, legfeljebb 15 napon belül elvégezze. 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet 4. § (2).

Szervizünk a valós jótállási igényeket lehetőség szerint 1-8 munkanapon belül teljesíti.

 

BERGON - A NYUGALOM GARANCIÁJA

 

A Bergon Babanagyker, kizárólag olyan babatermékeket forgalmaz, melyek kiváló minőségűek, jól használhatóak, és megfelelő szervizháttérrel rendelkeznek. Ezért, ha a Bergon Babanagykerben vásárol, illetve a Bergon Babanagyker által forgalmazott terméket vásárol bárhol az országban, nyugodtan hátradőlhet, mert Ön rendelkezik a nyugalom garanciájával.

Bővebben, ez azt jelenti, hogy:

- a 25 év szakmai tapasztalatra alapozva nem forgalmazunk olyan terméket, melyekkel sűrűn van probléma, és nem lehet megtalálni a gyártóját, garancia vállalóját, még ha igencsak kedvező lenne az ára az általunk forgalmazott garantált minőségű kicsit drágábbnak tűnő termékeknél.

- A termékekre valós magyar garancia van, melyet rövid időn belül érvényesíteni tud. Nincsen mesebeli EU garancia, és nem és nem tévesszük meg a fogyasztót olyan reklámmal sem, hogy "2 év garancia vonatkozik a termékre". Mit jelent az, hogy "vonatkozik"? Nekem annyit sikerült kideríteni, az így hirdetett termékekről, hogy a "vonatkozik" azt jelenti, hogy van rá 2 év garancia, csak azt nem lehet tudni, hogy ezt a garanciát hol lehet érvényesíteni.

Bergon babakocsi javítás szerviz

Készítettem néhány képet a szervizről, ahol a babakocsi javítását végezzük. A Bergon nem csak a Webáruházi reklámokban igérget garanciát, hanem a valóságban is mindenben a segítségére van minden kedves vásárlójának, amennyiben erre igény keletkezik. 

ÚJSZÜLÖTT KORTÓL EGÉSZEN AZ ELSŐ LÉPÉSEKIG
KÍNÁLJUK TÖBB MINŐSÉGI MÁRKA TERMÉKEIT,
MINDEN KATEGÓRIÁBAN
MEGNÉZEM

Kiemelt termékek

Bergon M12 Camarelo Sevilla 3in1 Babakocsi - 12 szín

149 999Ft.

Baby Control BC-210 légzésfigyelő készülék - 1 szín

-19%
31 199 Ft. 25 500Ft.

Verdi LASER 3in1 multifunkciós babakocsi - 7 szín

89 999Ft.

Baby Control BC-200 légzésfigyelő készülék - 1 szín

-17%
24 599 Ft. 20 500Ft.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk