Babakocsi javítás szerviz

Szerviz, babakocsi javítás és szolgáltatás

1152 Budapest XV. kerület

Szentmihályi út 171.

Tel: 061 306-4954, 0620/2049-168.

 

Babakocsi, babatermék javítás, alkatrész, szerviz, egyéb kérdések email címe: jpb2000ricsi@gmail.com (kérem, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg)

 

A BERGON babakocsik javítása, jótállással, ill. a BERGON babakocsira garancia kiterjesztés + 5 év gondoskodás, szolgáltatásával kapcsolatos ügyintézések.

A Bergon babakocsikat 2001-től a Camarelo babakocsi gyár gyártja a Bergon tervezése és megrendelése alapján. Ezért a Cseh – Szlovák, Ukrán, stb. piacra gyártott Camarelo babakocsik alkatrészei, részben vagy egészben eltérnek a Bergon által Magyarországon forgalmazott - Camarelo babakocsi gyár által gyártott - babakocsiktól. Ennek akkor van jelentősége, amikor alkatrész kellene a Cseh – Szlovák, Ukrán, stb. változathoz, ugyanis az nem kompatibilis a magyarországi babakocsikkal. Ha ilyen babakocsit vett, akkor alkatrész igényért, segítségért forduljon annak az ország kereskedőihez, amelyikbe a Camarelo babakocsi gyár a babakocsit gyártotta. Amennyiben boltban vagy Webáruházban vásárol, figyeljen oda, mert ha nem a Bergon által forgalmazott Camarelo babakocsit veszi meg és gondja akad, akkor mi nem tudunk segíteni!

4Baby babakocsi gyár által forgalmazott babakocsik javítása, és a babatermékek javításának feltételei:
A 4Baby termékek hivatalos forgalmazója Magyarországon a Bergon Babanagyker. Amennyiben a J.P.B. 2000 kft. forgalmazásában vette a babakocsit, babaterméket, úgy a Bergon babanagyker az illetékes.

Fontos: a babakocsi javítás elengedhetetlen kelléke, az alkatrész, ezért csak a mi általunk forgalmazott babakocsik javítását vállaljuk. A jelenlegi magas javítási költségek mellett figyelemmel kell lenni arra, hogy a babakocsi javítási költsége ne haladja meg a babakocsi értékét. Ha a sérülés mértéke ezt túllépi, akkor a babakocsi javítás előtt erre figyelmeztetjük a megrendelőt.

A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést, legfeljebb 15 napon belül elvégezze. 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet 4. § (2).

Szervizünk a valós jótállási igényeket lehetőség szerint 1-8 munkanapon belül teljesíti.

 

BERGON - A NYUGALOM GARANCIÁJA

 

A Bergon Babanagyker, kizárólag olyan babatermékeket forgalmaz, melyek kiváló minőségűek, jól használhatóak, és megfelelő szervizháttérrel rendelkeznek. Ezért, ha a Bergon Babanagykerben vásárol, illetve a Bergon Babanagyker által forgalmazott terméket vásárol bárhol az országban, nyugodtan hátradőlhet, mert Ön rendelkezik a nyugalom garanciájával.

Bővebben, ez azt jelenti, hogy:

- a 25 év szakmai tapasztalatra alapozva nem forgalmazunk olyan terméket, melyekkel sűrűn van probléma, és nem lehet megtalálni a gyártóját, garancia vállalóját, még ha igencsak kedvező lenne az ára az általunk forgalmazott garantált minőségű kicsit drágábbnak tűnő termékeknél.

- A termékekre valós magyar garancia van, melyet rövid időn belül érvényesíteni tud. Nincsen mesebeli EU garancia, és nem és nem tévesszük meg a fogyasztót olyan reklámmal sem, hogy "2 év garancia vonatkozik a termékre". Mit jelent az, hogy "vonatkozik"? Nekem annyit sikerült kideríteni, az így hirdetett termékekről, hogy a "vonatkozik" azt jelenti, hogy van rá 2 év garancia, csak azt nem lehet tudni, hogy ezt a garanciát hol lehet érvényesíteni.

Bergon babakocsi javítás szerviz

Készítettem néhány képet a szervizről, ahol a babakocsi javítását végezzük. A Bergon nem csak a Webáruházi reklámokban igérget garanciát, hanem a valóságban is mindenben a segítségére van minden kedves vásárlójának, amennyiben erre igény keletkezik. 

ÚJSZÜLÖTT KORTÓL EGÉSZEN AZ ELSŐ LÉPÉSEKIG
KÍNÁLJUK TÖBB MINŐSÉGI MÁRKA TERMÉKEIT,
MINDEN KATEGÓRIÁBAN
MEGNÉZEM

Kiemelt termékek

Baby Control BC-210 légzésfigyelő készülék - 1 szín

-13%
29 490 Ft. 25 880Ft.

Bergon M12 Camarelo Sevilla 3in1 Babakocsi - 12 szín

149 999Ft.

Verdi LASER 3in1 multifunkciós babakocsi - 7 szín

89 999Ft.

Baby Control BC-200 légzésfigyelő készülék - 1 szín

-25%
26 990 Ft. 20 480Ft.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk