4Baby termékek magyarországi garanciával és szerviz ellátással a Bergon-tól!

 

A 4Baby termékek magyarországi hivatalos importőre, forgalmazója, garanciális és azon túli ügyek intézője a Bergon Babanagyker (J.P.B. 2000 Kft.) Ez azt jelenti, hogy a Bergon Babaáruházban vagy a Bergon Babanagyker-en keresztül más magyar kereskedőtől vásárol 4Baby terméket, akkor a jótállási idő alatt és után is a Bergon szerviz szolgálatához tud fordulni a termék esetleges problémájával.

FONTOS TUDNIVALÓ! 4Baby termék vásárlása esetén mindenképpen érdeklődje meg, hogy a magyarországi Bergon garancia jár hozzá vagy más külföldi garancia! Amennyiben Ön külföldi nagykereskedésből vásárol 4Baby terméket, például Interneten Szlovákiából vagy olyan magyar kereskedőtől, aki külföldi nagykereskedésből szerezte be a 4Baby terméket, akkor Önnek a jótállása, szerviz ellátása, ahhoz a külföldi nagykereskedéshez fog tartozni ahol a kereskedője beszerezte a 4Baby terméket.A fenti ábrán látható a 4BABY márkajelű termékek forgalmazási rendszere. Erre azért van szükség, hogy az eladás után is biztosítva legyen a termék garanciális ügyeinek intézése, illetve a garancián túli alkatrészellátás országos szinten. Ennek érdekében a 4BABY képviseleteket hoz létre egy-egy országban, melyen keresztül az adott ország kiskereskedői forgalmazzák a terméket. Jelen esetben Magyarországon a képviseletet és a szervizt a Bergon Babanagyker látja el.

 

A probléma ott kezdődik, amikor valakinek elromlik a babakocsija, és híre, hamva sincsen annak a kereskedőnek, ahol a babakocsit vásárolta. Az ügyes vásárló meg is találja a 4BABY –t, mint gyártót, ahol azt a választ kapja, hogy Magyarországon a javítást a Bergon Babanagyker intézi. Igen ám, de ha a babakocsit az ábrán látható módon egy (már megint) eltűnt szürkeimportőrtől vette, akkor a javítás az ábrán látható XY nagykereskedéshez tartozik. Ebből is látszik, hogy vásárlás előtt érdemes tisztázni, hogy az esetleges jótállási és azon túli javításokat ki fogja végezni, mert Bergon Babanagyker, mint hivatalos importőr, csak az általa hivatalosan forgalmazott 4BABY termékek javítását vállalja.

 

Azt azért elárulom, hogy a szürkeimportőr kiskereskedő teljesen tudatában van annak amit csinál, ugyanis Ő is felvette a kapcsolatot a 4BABY-vel, ahol azt a választ kapta: Magyarországon a Bergon Babanagykerben tud vásárolni! Ezután jön a firnyákos gondolat, hogy hogyan lehetne ezt megkerülni, és olcsóbban adni a terméket? Meg is kerülik, esetenként olcsóbban is adják a termékeket, de az ilyen szürkeimportőrtől vásárlók egyre több panaszaiból az derül ki, hogy később sehol nem akarják megjavítani az így vásárolt babakocsit, terméket.

 

Ezúton hívom fel a figyelmet, hogy amennyiben Ön az ábrán látható módon egy szürkeimportőrtől vásárolta a 4BABY terméket, abban az esetben a Bergon Babanagyker nem tud segítséget nyújtani, ebben az ügyben kérem, hogy ne is telefonáljanak. Tessék a terméket oda vinni ahol vásárolta.

 

Kérem, hogy a vásárlás előtt gondolja meg, hogy hol és mit vásárol, mert a Bergon szerviz csak a saját maga által forgalmazott termékeket tudja a későbbiekben megjavítani, ugyanis csak ezekhez a termékekhez van pótalkatrész.

ÚJSZÜLÖTT KORTÓL EGÉSZEN AZ ELSŐ LÉPÉSEKIG
KÍNÁLJUK TÖBB MINŐSÉGI MÁRKA TERMÉKEIT,
MINDEN KATEGÓRIÁBAN
MEGNÉZEM

Kiemelt termékek

Bergon M12 Camarelo Sevilla 3in1 Babakocsi - 12 szín

149 999Ft.

Baby Control BC-210 légzésfigyelő készülék - 1 szín

-24%
31 199 Ft. 23 860Ft.

Baby Control BC-200 légzésfigyelő készülék - 1 szín

-16%
24 599 Ft. 20 860Ft.

Verdi LASER 3in1 multifunkciós babakocsi - 7 szín

89 999Ft.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk