Szállítási Tájékoztató

Szállítási Tájékoztató

Vásárlással és házhozszállítással kapcsolatos információ: ez a kiegészítő dokumentum elengedhetetlen része az ÁSZF-nek.

Vásároljon online vagy személyesen, a Bergon Babaáruházból.

  1. RAKTÁRKÉSZLET_1

1.1. A Webáruház, elsőként a Bergon Baba-nagykereskedés 1. számú Raktár: (R1) raktárából szállítja házhoz a termékeket, ahol több tízezer termék található meg fizikailag. Van, amiből több száz darab és van, amiből már csak 1 darab van. Ezért amikor megérkezik a rendelés, lehetőség szerint akár 5-10 perc múlva tájékoztatjuk, hogy a termék, szállításra készen áll, így a szerződést érvényesnek tekintjük. Amennyiben egy termék elfogyott, ezt jelezzük a Webáruházban, de ennek van egy kis átfutási ideje. Az ebből adódó kellemetlenségért, előre is szíves elnézésüket kérjük.

1.2. Készpénzes Vásárlás a Bergon Babaáruházban: A Webáruházban szereplő 1. számú Raktár: (R1) raktárban található termékeket, és még több ezer terméket, ami nem került fel a honlapra, személyesen készpénzes fizetéssel a helyszínen is megvásárolhatja. A 20. számú raktártól felfelé, (R20), (R21), csak házhozszállítással rendelhető meg a termék illetve megbeszélés alapján személyesen is átvehető a termék. 

  1. ONLINE VÁSÁRLÁS

2.1. Házhoz szállítási díj 2020. 07. 19.-től visszavonásig.

20.000 Ft felett, ingyenes, 0 Ft, azaz a szállítási díj benne van a termék árában.

15.000 és 20.000 Ft közötti vásárlás esetén 499 Ft.

10.000 és 15.000 Ft. közötti vásárlás esetén 999 Ft.

5.000 és 10.000 Ft közötti vásárlás esetén 1499 Ft.

5.000 Ft alatti vásárlás esetén 1999 Ft.

A szállítási kedvezmények előre utalás esetén érvényesek, maximum 20 kg./csomag.

Előreutalásnak minősül az OTP Bank bármely fiókjában való befizetés a megadott számlaszámra, ez azonnal megjelenik a számlán és máris küldjük a csomagot.

Utánvétel esetén + 499 Ft./csomag + 15 Ft / minden megkezdett ezer forint után.

Az utánvételi díj, egy valós többletköltség, mely egy egyszerű előreutalással elkerülhető.

A túlsúlyos és túlméretes (övméret) termékeknek egyedi szállítási díját egyedileg adjuk meg.

Amennyiben elérte az ingyenes szállítási kedvezményt, de a súlya vagy mérete miatt több csomagnak minősül a megrendelés, akkor az, több szállításnak minősül. Ezt a rendszer nem tudja automatikusan kezelni, ezért erről e-mailben kap tájékoztatást.

Csomagolási díj általában nincsen.

2.2. A szállítás nem ingyenes, csak bizonyos összeg felett, részben vagy egészben bele van számolva a termék árába. Ennek akkor van jelentősége, amikor valaki nem vesz át a megrendelt terméket. A megrendelt termék, a futár megrendelése előtt következmények nélkül lemondható. A futár megrendelésének pillanatában létrejött a szerződés, és a megrendelő részére fizetési kötelezettség keletkezett. A csomag át nem vétele esetén, a megrendelt termék oda és visszaszállítási díját ki kell fizetni.

A vásárlás menete:

  1. REGISZTRÁCIÓ

3.1. Online vásárlás csak regisztrálás után, a jelölő négyzetet kipipálva lehetséges. Ezzel elfogadja a vásárlási feltételeket, a Szállítási Tájékoztatót, és az Általános Szerződési Feltételeket. (ÁSZF). Az úgynevezett regisztráció nélküli vásárlásnál is csak akkor tud vásárolni, ha a jelölő négyzetet kipipálva, elfogadja ezen feltételeket.

3.2. A regisztrációra kattintva, az adatokat kitöltve, a felhasználói nevet és jelszót megadva, egy valós email címmel lehet regisztrálni. A név és cím kitöltésekor automatikusan tölti a szállítási és számlázási adatokat. Az adatok egy kattintással törölhetőek és módosíthatóak. Előreutalás vagy kártyás fizetés esetén a számlázási adatokhoz a bankszámla-tulajdonos, illetve a kártyatulajdonos adatait kérjük beírni.

Mindenképpen javasoljuk ezt a típusú regisztrációt, mert a kedvezményeket, kuponokat a következő alkalommal le tudja vásárolni, illetve az azonnali kedvezményeket is csak ezzel a regisztrációval tudja igénybe venni. Továbbá, ha bármilyen problémája akad, sokkal egyszerűbb a megoldás.

3.3. Amennyiben a regisztráció nélküli vásárlást választja, lemarad a bónusz kedvezményekről, a későbbiekben nem tudja visszanézni a vásárlásait. Az ebből eredő hátrányok mindenképpen a fogyasztó saját felelőssége.

  1. VÁSÁRLÁS

4.1. FONTOS! Előreutalásnál, bankkártyás fizetésnél, csak akkor indítsa el a tranzakciót, ha a cégünk már visszaigazolta, hogy a termék csomagküldésre készen áll. Mi csak akkor kérünk előre pénzt, ha a termék a raktárban már házhoz szállításra készen áll.

4.2. A termék alatti kosárkára kattintva helyezhető a kosárba a termékek. A jobb felső sarokban található kosárra kattintva indítható el a vásárlás. (A kosárból szabadon kivehető az áru.) A vásárlás befejeztével láthatóvá válik a fizetendő összeg. Ez a szállítási és fizetési módtól függően változó. Válassza ki az Ön számára a legmegfelelőbb fizetési módot. Amennyiben szükségét érzi, töltse ki a Vevő megjegyzése rovatot, majd kattintson a megrendelés gombra. Ezután kap egy automatikus választ a megrendeléséről.

4.3. Amennyiben az előreutalást, vagy az OTP bankszámlára készpénzben való befizetést választotta, úgy a válaszlevélben megkapja az utaláshoz szükséges tájékoztatást. Cégünket leellenőrizheti a www.e-cegjegyzek.hu honlapon.

4.4. Jelenleg a bankkártyás fizetés még nincs üzemben.

4.5. Utánvételes megrendelés esetén Önnek fizetési kötelezettsége keletkezik. Amennyiben a megerősítő válaszlevelünkre, nem mondja le a megrendelést a futár megrendelésének pillanatáig, és nem veszi át a küldeményt, azt a futár visszaszállítja, és Önnek ki kell fizetnie az oda-vissza szállítás költségét. (Ez kb. 4.000 - 10.000 Ft rendeléstől függően a megadott e-mail címére.) Amennyiben a két külön felszólító levélre nem fizeti meg a tartozást, vagy nem reagál a felszólításra, 30 nap elteltével, úgy az eredeti tartozás 20 X-osát azaz húszszorosát fogjuk követelni, amit már jogi útra fogunk terelni. 90 nap elteltével pedig már az eredeti összeg 50 X-esét az az ötvenszeresét fogjuk követelni.

4.6. Árut nem kötelező megrendelni. Kérjük, hogy a megrendelését megfontoltan adja le. Nálunk nem kell sietni, kapkodni, mi holnap is itt leszünk.

  1. KISZÁLLÍTÁS

5.1. Általában 1-3 munkanap. Jelenleg a DPD futárszolgálat biztosítja a zökkenőmentes kiszállítást. A futár 2x kísérli meg a kiszállítást, és e-mailen  előzetesen értesít a várható időpontról. A telefonos értesítés, a megrendeléskor, a megjegyzés rovatban kérhető. Ilyenkor rugalmasan meg lehet beszélni a kiszállítás pontosított idejét. A futár munkanap 12 és 14 óra között veszi fel az árut. Tehát a 10 óráig leadott rendeléseknek nagy a valószínűsége, hogy útnak indul. Ritkán aznap, többségében másnap megtörténik a házhozszállítás. Az áru útja csomagszám alapján a DPD honlapján, nyomon követhető.

5.2. A terméknél szereplő 1-3 nap, értelemszerűen munkanapra vonatkozik, ugyanis munkaszüneti napon nem szállíthatnak a futárcégek. Kérem, ezt a rendelésnél figyelembe venni!

5.3. Szállítási idő, ár kiegészítés:

5.3.1. A honlapon megadott 1-3 nap munkanapra vonatkozik. Ezért a szombat, vasárnap és az ünnepnapok értelemszerűen nem számítanak bele.

5.3.2. Ünnepnapi torlódás, szállítási idő kitolódás: A szállítási idő jelentősen meghosszabbodhat ünnepnapok előtt és után, főleg karácsony környékén.

5.3.3. Nyári szabadságok alatt egyes külső raktárak 1-2 hétre is bezárhatnak, ezért az onnan leadott rendeléseket, csak a raktár nyitása után tudjuk teljesíteni. Természetesen erről – lehetőség szerint – azonnal értesítést küldünk, így Ön gyorsan el tudja dönteni, hogy megvárja amíg kinyit a raktár, vagy választ egy másik terméket, ami azonnal a rendelkezésére áll.

5.3.4. Rendelésre gyártott termékeknél, ilyenek pl. a bútorok egy része, a nyári szabadságok alatt, a gyártó szabadság idejével meghosszabbodik a szállítási idő. Pl. ha a terméknél ez van kiírva: - Az aktuális készletről érdeklődjön, vagy rendelje meg (1-28 nap). Egyedi rendelés, szállítás! – akkor az azt jelenti, hogy ha van raktáron, akkor azonnal szállítható, elvihető. Ha viszont meg kell rendelni a legyártását, akkor ideális esetben 4 hét, de torlódás esetén több is lehet. Ha beleesik a gyártó nyári szabadsága, akkor ez még plusz 2 héttel meghosszabbodik.

5.3.5. Normál termékeknél a rendszer a szállítási árakat megfelelően kezeli. A túlméretes, túlsúlyos, termékeknél nem tuja a szállítási árakat kezelni, ezért azt egyedileg adjuk meg.

  1. ÁRU ÁTVÉTELE

6.1. Az áru átvételekor nézze meg a csomagot, és amennyiben sérülés van rajta, mindenképpen vetessen fel a futárral erről jegyzőkönyvet. A csomagot fényképezze le. Erről haladéktalanul küldjön értesítést.

6.2. A csomag átvétele után, lehetőleg azonnal bontsa ki és vizsgálja át a tartalmát, hogy nincsen-e rajta sérülés, törés, rendellenesség. Amennyiben ilyet tapasztal, azonnal jelezze felénk, és fényképezze le. Minél később jelez egy erőszakos külső fizikai károsodást, annál nehezebb lesz bizonyítani, hogy ez már az átadás pillanatában meg volt.

  1. RAKTÁRKÉSZLET_2

7.1. Külső raktár: (amennyiben, Ön 1 terméket rendel, illetve az egy-egy raktárból rendelt, több termék ingyenes kiszállítás alá esik, abban az esetben a továbbiak Önre nem vonatkoznak) 20. számú Raktár: (R20), 21. számú Raktár: (R21), stb. Ezek a raktárak különböző címeken vannak, ezért az egy raktárról rendelt termék egy szállításnak minősül. 3 különböző raktárról rendelt termék, 3 szállításnak felel meg. A termékeken fel van tüntetve, hogy melyik raktárban található, illetve a fizetésnél a rendszer 3 különböző szállításnak kezeli. Ettől függetlenül, ha egyszerre rendelte meg, a futár egyszerre is kiviheti, de 3 különböző csomagként veszi át.

ÚJSZÜLÖTT KORTÓL EGÉSZEN AZ ELSŐ LÉPÉSEKIG
KÍNÁLJUK TÖBB MINŐSÉGI MÁRKA TERMÉKEIT,
MINDEN KATEGÓRIÁBAN
MEGNÉZEM

Kiemelt termékek

Bergon M12 Camarelo Sevilla 3in1 Babakocsi - 12 szín

149 999Ft.

Baby Control BC-210 légzésfigyelő készülék - 1 szín

-24%
31 199 Ft. 23 980Ft.

Verdi LASER 3in1 multifunkciós babakocsi - 7 szín

89 999Ft.

Baby Control BC-200 légzésfigyelő készülék - 1 szín

-16%
24 599 Ft. 20 880Ft.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk