Egy Igazi Babaáruház + WebShop

 
Igen, ez egy igazi babaáruház, rengeteg kiállított termékkel, szakképzett eladókkal, az Ön kényelmes és biztonságos vásárlása érdekében. A termékeinket a legkedvezőbb árakon személyesen vagy a Webátuházban leadott rendeléssel tudja megvásárolni, akár ingyenes házhoz szállítással is.  
 
 
A cég rövid története:
 
1994 év végén fogalmazódott meg a babatermékekkel, babakocsikkal való kereskedés ötlete, ugyanis ekkor még szabad volt a piac, szinte elsőként nyitottuk meg az Örs vezér terén a 18 nm-s Regi Bababoltot. 1997-ben már egy 70 nm-s üzletben folytattuk, szintén az Örs vezér terén. 2000-ben bővítésre került sor, amikor is megnyitottuk a Bergon Babanagykert 160 nm-n a Szentmihályi úton. 2003-ban egy 150 nm-s raktárral bővültünk, majd 2005-ben 320 nm-re bővítettük a raktár területét, így összesen 3 helyen 550 nm-en gazdálkodtunk. 2009-re teljesen kinőttük ezeket a helyeket, és a gazdasági szempontokat is figyelembe véve, a 3 helyet 1 helyre költöztettük össze, 900 nm-re kibővítve.
 
 
1 babának 1 babakocsi, de az legyen az igazi!
 
Kedves Látogató!
 
A BERGON márkanév létrehozása 2000-ben fogalmazódott meg, azzal a céllal, hogy a terméket egyértelműen megkülönböztesse a többi terméktől. A BERGON babakocsi megtervezése, nem okozott különösebb gondot, ugyanis segítségemre volt az 1994 óta megjavított, több ezer babakocsin megfigyelt, tervezési és gyártási hiányosság. A fő célkitűzés, a babakocsi megtervezésénél, a minőség, a használhatóság és az elérhető ár összhangba hozása volt.
 
2001 márciusában kezdtük meg, a babakocsi forgalmazását, az akkor még ismeretlen BERGON márkanév alatt. A kedvezően kialakított ár, és a merőben új formának, külalaknak köszönhetően, a kezdetektől fogva, sikeresnek bizonyult a vállalkozás. A funkcionálisan minden szempontot kielégítő tervezésnek köszönhetően, rövid idő alatt, a kismamák kedvencévé vált a BERGON babakocsi.
 
A minőség bizonyítására még várni kellett néhány évet, de ez mára már nem kérdéses. Mivel az értékesítet babakocsikra, eddig nem volt minőségi reklamáció a gyártással kapcsolatosan, ezért a BERGON teljes felelősségvállalással, 2 év garanciát biztosít, az általa gyártott babakocsikra. Az eltervezett célok sikeres megvalósításában, nagy szerepe van Piotr Pinis babakocsigyártással foglalkozó szakember áldozatos munkájának. A lelkiismeretes tervezés, és a tökéletes gyártás eredményeképpen, sikerült megvalósítani egy célt, a babák és az anyukák legnagyobb örömére.
 

A BERGON babakocsik tervezője és gyártója:

Kedves Látogató!

Abban az esetben, ha sem a honlapon, sem az ügyfélszolgálaton nem találta meg a választ a kérdésére, illetve a panaszát nem megfelelően kezelték, akkor az elérhetőségünkre írt levelének a tárgy rovatába írja be: a BERGON tervezője, gyártója részére

 
A BERGON, ez úton is Jó Egészséget és Sok Boldogságot Kíván minden Kedves Látogatónknak!
 
 
ÚJSZÜLÖTT KORTÓL EGÉSZEN AZ ELSŐ LÉPÉSEKIG
KÍNÁLJUK TÖBB MINŐSÉGI MÁRKA TERMÉKEIT,
MINDEN KATEGÓRIÁBAN
MEGNÉZEM

Kiemelt termékek

Baby Control BC-200 légzésfigyelő készülék - 1 szín

-17%
24 599 Ft. 20 480Ft.

Bergon M12 Camarelo Sevilla 3in1 Babakocsi - 12 szín

149 999Ft.

Verdi LASER 3in1 multifunkciós babakocsi - 7 szín

89 999Ft.

Baby Control BC-210 légzésfigyelő készülék - 1 szín

-19%
31 199 Ft. 25 500Ft.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk