Egy Igazi Babaáruház + WebShop

 
Igen, ez egy igazi babaáruház, rengeteg kiállított termékkel, szakképzett eladókkal, az Ön kényelmes és biztonságos vásárlása érdekében. A termékeinket a legkedvezőbb árakon személyesen vagy a Webátuházban leadott rendeléssel tudja megvásárolni, akár ingyenes házhoz szállítással is.  
 
 
A cég rövid története:
 
1994 év végén fogalmazódott meg a babatermékekkel, babakocsikkal való kereskedés ötlete, ugyanis ekkor még szabad volt a piac, szinte elsőként nyitottuk meg az Örs vezér terén a 18 nm-s Regi Bababoltot. 1997-ben már egy 70 nm-s üzletben folytattuk, szintén az Örs vezér terén. 2000-ben bővítésre került sor, amikor is megnyitottuk a Bergon Babanagykert 160 nm-n a Szentmihályi úton. 2003-ban egy 150 nm-s raktárral bővültünk, majd 2005-ben 320 nm-re bővítettük a raktár területét, így összesen 3 helyen 550 nm-en gazdálkodtunk. 2009-re teljesen kinőttük ezeket a helyeket, és a gazdasági szempontokat is figyelembe véve, a 3 helyet 1 helyre költöztettük össze, 900 nm-re kibővítve.
 
 
1 babának 1 babakocsi, de az legyen az igazi!
 
Kedves Látogató!
 
A BERGON márkanév létrehozása 2000-ben fogalmazódott meg, azzal a céllal, hogy a terméket egyértelműen megkülönböztesse a többi terméktől. A BERGON babakocsi megtervezése, nem okozott különösebb gondot, ugyanis segítségemre volt az 1994 óta megjavított, több ezer babakocsin megfigyelt, tervezési és gyártási hiányosság. A fő célkitűzés, a babakocsi megtervezésénél, a minőség, a használhatóság és az elérhető ár összhangba hozása volt.
 
2001 márciusában kezdtük meg, a babakocsi forgalmazását, az akkor még ismeretlen BERGON márkanév alatt. A kedvezően kialakított ár, és a merőben új formának, külalaknak köszönhetően, a kezdetektől fogva, sikeresnek bizonyult a vállalkozás. A funkcionálisan minden szempontot kielégítő tervezésnek köszönhetően, rövid idő alatt, a kismamák kedvencévé vált a BERGON babakocsi.
 
A minőség bizonyítására még várni kellett néhány évet, de ez mára már nem kérdéses. Mivel az értékesítet babakocsikra, eddig nem volt minőségi reklamáció a gyártással kapcsolatosan, ezért a BERGON teljes felelősségvállalással, 2 év garanciát biztosít, az általa gyártott babakocsikra. Az eltervezett célok sikeres megvalósításában, nagy szerepe van Piotr Pinis babakocsigyártással foglalkozó szakember áldozatos munkájának. A lelkiismeretes tervezés, és a tökéletes gyártás eredményeképpen, sikerült megvalósítani egy célt, a babák és az anyukák legnagyobb örömére.
 

A BERGON babakocsik tervezője és gyártója:

Kedves Látogató!

Abban az esetben, ha sem a honlapon, sem az ügyfélszolgálaton nem találta meg a választ a kérdésére, illetve a panaszát nem megfelelően kezelték, akkor az elérhetőségünkre írt levelének a tárgy rovatába írja be: a BERGON tervezője, gyártója részére

 
A BERGON, ez úton is Jó Egészséget és Sok Boldogságot Kíván minden Kedves Látogatónknak!
 
 
ÚJSZÜLÖTT KORTÓL EGÉSZEN AZ ELSŐ LÉPÉSEKIG
KÍNÁLJUK TÖBB MINŐSÉGI MÁRKA TERMÉKEIT,
MINDEN KATEGÓRIÁBAN
MEGNÉZEM

Kiemelt termékek

Verdi LASER 3in1 multifunkciós babakocsi - 7 szín

89 999Ft.

Baby Control BC-210 légzésfigyelő készülék - 1 szín

-13%
29 490 Ft. 25 880Ft.

Bergon M12 Camarelo Sevilla 3in1 Babakocsi - 12 szín

149 999Ft.

Baby Control BC-200 légzésfigyelő készülék - 1 szín

-25%
26 990 Ft. 20 480Ft.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk